KESTOPIGMENTOINTI

Kirjoittanut Super User. Posted in News

Renu Spasta kauniit ja kestävät KESTOPIGMENNOINNIT! Upea lahjaidea! KULMAT VAIN 280€

Kulmien ja luomien  kestopigmentointi. 
Luonnollisen näköiset kulmat kestopigmennoinnilla!

Pigmenttiväri viedään ihon pintakerroksen alle tatuointikynällä. Kulmat piirretään todella aidon näköisesti, yksi karva kerrallaan! Käsittely ei satu kuten tatuointi, sillä neula ei pistä yhtä syvälle ihoon, lisäksi kestopigmentoinnissa käytetään puudutusainetta. Kestopigmentoinnin teko suunnitteluineen kestää useamman tunnin.

Kestopigmentoinnin teko

  • Alkukeskustelu halutusta tyylistä ja mallista
  • Suunnitellaan, mitataan ja piirretään mallikulmat merkkauskynällä
  • Kun on saatu toivottu tyyli, laitetaan puudutusaine kulmiin
  • Puudutusaineen alettua vaikuttamaan, aloitetaan pigmentointi
  • Välitarkistusta ja muodon viimeistelyä
  • Lopputuloksen tarkistus ja alueen rasvaaminen

Kestopigmentointivärien etu piilee myös siinä, että ajan ja iän myötä pigmentointityötä voidaan muuttaa ja korjata tai  leventää, kaventaa, tummentaa, muuttaa muotoa, vaihtaa sävyä.
Näin ei voida menetellä, jos on käytetty tatuointivärejä. Renu spassa pigmentoinnit tarkistetaan 1-2 viikon kuluttua (jälkipigmentointi), kun kaikki irtoava väri on lähtenyt ja iho parantunut. (kuuluu pigmentoinnin hintaan)
Jokaisen käsittelyn jälkeen pigmenttiväriä poistuu ihosta yksilöllisesti, toisilla hyvinkin paljon. Jälkipigmentoimalla tuloksesta tulee kestävä, halutunlainen  ja väristä tasainen.
Kestopigmentoinnin vahvistaminen on hyvä tehdä 1-5 vuoden välein pigmentoinnin teosta. Kestopigmentointivahvistus tehdään, kun pigmentointi ei ole lähtenyt pois, vaan se on haalistunut. Tällöin useimmiten yksi käsittelykerta riittää. Ihon hilseilyä, punoitusta, turvotusta ja lievää rupeentumista voi esiintyä muutaman päivän ajan kestopigmentoinnin jälkeen. Paranemisen ja pysymisen kannalta on hyvin tärkeää hoitaa kotona pigmentointialuetta  annetuilla ohjeilla ja aineilla. Ensimmäisen pigmentointikerran tuloksen näkee n. viikon kuluttua hoidosta.
Viiden vuorokauden ajan on vältettävä aurinkoa, voimakasta hikoilua ja meikkaamista.
Saunoa ei pidä viikkoon.

TÄSTÄ PÄÄSET HOITOPALVELUT -SIVULLE

 

Yhteistyökumppanimme mainonnassa: